Author Description
Witaj! Informacja o projekcie...
Home
Informacje
Kontakt
Home
piekarz
Full width home advertisement
HASŁO
15. Prowadzenie działalności piekarskiej
Szymon Konkol
Poradnik ten będzie Ci pomocny w przyswajaniu wiedzy i umiejętności z zakresu podejmowania działalności piekarskiej.
15
from
Centrum Dydaktyki Cyfrowej
Szymon Konkol
Nowszy post
Strona główna
Projekt i realizacja: Szymon Konkol. Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
reklama
PIEKARZ
Najczęściej czytane
1. Przygotowanie produkcji piekarskiej
15. Prowadzenie działalności piekarskiej
2. Przygotowanie surowców do produkcji pieczywa
6. Sporządzanie ciasta pszennego
4. Użytkowanie maszyn i urządzeń do wytwarzania i obróbki półproduktów piekarskich
7. Sporządzanie ciasta żytniego
3. Użytkowanie maszyn i urządzeń magazynowych
5. Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku i konfekcjonowania pieczywa
8. Sporządzanie ciasta mieszanego
11. Wytwarzanie specjalnych wyrobów piekarskich
Repozytorium
1. Rodzaje wyrobów piekarskich
2. Receptury piekarskie i ich stosowanie
3. Dobór surowców do produkcji ciasta przeznaczonego na wyroby piekarskie
4. Przygotowanie surowców, dodatków do żywności oraz materiałów pomocniczych do produkcji ciasta
5. Podstawy tworzenia się ciasta
6. Sporządzanie ciasta na wyroby piekarskie
7. Dobór metod wytwarzania ciasta na wyroby piekarskie
8. Ustalanie parametrów technologicznych produkcji ciasta
Patronat
Panel nauczyciela
Informacje o projekcie
Created By
SoraTemplates
| Distributed By
Blogger Templates